Politiek Café met Tweede Kamerlid Ulysse Ellian

Politiek Café met Tweede Kamerlid Ulysse Ellian

Op woensdag 20 maart zal het Politiek Café van de Rijswijkse VVD een bijzondere gast verwelkomen: Ulysse Ellian, lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD.

Ulysse Ellian
Ulysse Ellian bekleedt sinds 31 maart 2021 een zetel in de Tweede Kamer, waar hij zich richt op het domein van Justitie en Veiligheid, met bijzondere aandacht voor rechtspraak, constitutionele zaken en antisemitisme. Ellian is in Kabul geboren en in 1989 naar Nederland geëmigreerd met zijn ouders. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als advocaat en vervolgens als lid van de gemeenteraad van Almere.

Politiek Café
Het Politiek Café biedt een unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met Ulysse Ellian. Niet alleen zal hij ingaan op zijn eigen portefeuille, maar ook zullen actuele politieke ontwikkelingen aan bod komen. Zoals gebruikelijk is deze bijeenkomst toegankelijk voor eenieder die geïnteresseerd is in politiek.

Inloop om 20.00 uur
Het Politiek Café vindt plaats in Herberg Van Ouds ’t Nest, gelegen aan de Van Vredenburchweg 126 in Rijswijk. De inloop begint om 20.00 uur, met de aanvang van het programma om 20.30 uur.

Bron afbeelding: VVD