Lichtgewonde na brand in een grote loods in Pijnacker

Lichtgewonde na brand in een grote loods in Pijnacker

Op vrijdagochtend werd de brandweer gealarmeerd vanwege een brandincident in een grote loods gelegen aan de Pieter Bregmanlaan in Pijnacker. De melding kwam iets voor 08:00 uur binnen, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren.

Snel onder controle
De brandweerlieden slaagden erin het vuur snel onder controle te krijgen en te blussen. Tijdens de blusoperatie liep een man lichte verwondingen op toen hij een eerste bluspoging ondernam. Hij werd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld.

Nog geen oorzaak
Op dit moment is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is geweest en wat er precies in de loods heeft gebrand. Autoriteiten zijn bezig met het onderzoek naar de toedracht van het incident.