Locatie van nieuwe editie POP UP bekend

Locatie van nieuwe editie POP UP bekend

Op zaterdag 20 april zal het plein van Museum Rijswijk bruisen van muziek tijdens de 4e editie van POP UP Rijswijk. Voor één dag wordt deze onverwachte locatie omgetoverd tot een poppodium, waar muziekliefhebbers kunnen genieten van een diverse line-up.

De line-up van dit jaar heeft een mix van nieuwe en bekende gezichten te brengen. Onder de artiesten bevinden zich Melanie Ryan, Silke Veld en Jaïr Faria, elk met hun unieke stijl en geluid.

Pop, Americana en Folk
Melanie Ryan, een 25-jarige singer-songwriter, zal het publiek meenemen met Pop, Americana en Folk. Met optredens bij Giel’s Talentenjacht, We Want More en andere bekende platforms, heeft Ryan al indruk gemaakt op menig luisteraar.

Geen Laatste Woorden
Silke Veld, afkomstig uit Enschede, brengt Nederlandstalige nummers die variëren van poëtisch tot alledaags. Haar recente succesvolle optreden tijdens de Popronde 2023 en de release van haar debuut-EP ‘Geen Laatste Woorden’ hebben haar muziek naar een breder publiek gebracht.

POP UP Rijswijk
POP UP Rijswijk, georganiseerd door de Muziekschool Rijswijk en ondersteund door de Gemeente Rijswijk, is een initiatief dat unieke muzikale ervaringen brengt naar diverse locaties in de stad. Eerdere edities vonden plaats in de Rijswijkse Schouwburg, de Oude Kerk en de Loods, met een scala aan artiesten die het publiek wisten te betoveren.

Tickets
Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring dicht bij huis, biedt POP UP Rijswijk een unieke kans om nieuwe favoriete artiesten te ontdekken en te genieten van live muziek op onverwachte plekken. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement: www.popup-rijswijk.nl/tickets.

Voor meer informatie en updates over toekomstige evenementen, bezoek www.popup-rijswijk.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.