De paashaas komt naar Oud Rijswijk

De paashaas komt naar Oud Rijswijk

Komende zaterdag 30 maart 2024 is er een speciale gast op de zaterdagmarkt in Oud Rijswijk. De enige echte paashaas zal een bezoek brengen aan de markt, en er is een unieke kans om met hem op de foto te gaan en te genieten van gratis paaseitjes.

Rijswijks Belang
Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de politieke partij Rijswijks-Belang, in samenwerking met verschillende plaatselijke ondernemers. Al meer dan 120 mensen hebben zich aangemeld via Facebook om bij het evenement te zijn, wat plaats vindt tussen 10.00 uur tot 12.00 uur.

Wat moet er beter?
Ook is meer dan alleen plezier en lekkernijen. Leden van Team Rijswijks-Belang zullen aanwezig zijn om met de inwoners van Rijswijk in gesprek te gaan. Dit biedt een uitgelezen kans voor de inwoners om hun opmerkingen, suggesties en ideeën te delen over hoe Rijswijk nog beter kan worden.