‘De vloer is lava’ op 8 mei in het Wilhelminapark

‘De vloer is lava’ op 8 mei in het Wilhelminapark

Een spannende samenwerking staat centraal tijdens een nieuwe activiteit van Expeditie Rijswijk. Op woensdag 8 mei verzamelen avonturiers zich op het strandje in het Wilhelminapark voor een unieke uitdaging: De vloer is lava!

Goede samenwerking vereist
Deelnemers worden voorzien van materialen door de mannen van 2SUR5, die overgebracht moeten worden naar de overkant van het speelveld. De materialen mogen de grond echter niet raken want de vloer is lava! “Hier heb je kracht, communicatie, hersenen en samenwerking voor nodig. De ideale combinatie om in je vakantie mee aan de slag te gaan met elkaar”, aldus Expeditie Rijswijk op Facebook.

Aanmelden
De activiteit vindt plaats van 13.00 uur tot 14.30 uur en deelname is gratis. Aanmelden voor deze uitdagende activiteit is gratis en kan eenvoudig via de website of de SBG app. Hier vind je ook het volledige programma van Expeditie Rijswijk voor de meivakantie.