Gewonden bij dubbele kop-staartbotsing op Prinses Beatrixlaan

Gewonden bij dubbele kop-staartbotsing op Prinses Beatrixlaan

Op maandagmiddag vonden er twee kop-staartbotsingen plaats op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Een persoon raakte gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd.

Nog een botsing
Een kop-staartbotsing tussen een personenauto en een bedrijfswagen vond plaats in de richting van Rijswijk. Kort daarna, door kijkgedrag, ontstond er een tweede kop-staartbotsing in de tegenovergestelde richting, waarbij vier personenauto’s betrokken waren, waaronder een lesauto.

Onbekend letsel
Bij de eerste botsing raakte één persoon gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Verdere details over de verwondingen zijn niet bekend.

De Prinses Beatrixlaan had tijdelijk te maken met verkeersopstoppingen als gevolg van de botsingen, maar de weg is inmiddels weer open voor verkeer. Autoriteiten onderzoeken de oorzaken van de botsingen.