[VIDEO] Veel tennisplezier bij finale Rijswijks Basisschool Kampioenschap Tennis

[VIDEO] Veel tennisplezier bij finale Rijswijks Basisschool Kampioenschap Tennis

Op een regenachtige woensdag 3 april vond de finaleronde van het Rijswijks Basisschool Kampioenschap Tennis plaats. Kinderen van bassischolen door heel Rijswijk streden om wie de prachtige gouden trofee mee naar huis mocht nemen.

“Meedoen is belangrijker dan winnen”
Leo Mentink, hoofdtrainer van de TV Te Werve, organiseerde het toernooi: “Samen met de gemeente hebben wij dit toernooi mogelijk gemaakt. Het is mooi om te zien dat de kinderen zo veel plezier hebben.” Ook hoopt hij dat de kinderen een leuke dag hebben gehad: “Meedoen met dit evenement is natuurlijk belangrijker dan straks met de hoofdprijs naar huis gaan.”

Talentjes houden het niet droog
Verder kwam de regen tijdens het toernooi met bakken uit de hemel. De wedstrijden werden meerdere keren stilgelegd. Hierdoor stonden de kleine talentjes, ouders, toeschouwers en onze cameraploeg regelmatig te schuilen in een klein overdekt hokje.

Bekijk in de video hieronder hoe deze middag verliep. Ook spraken wij meerdere vrijwilligers en deelnemers.