[VIDEO] Zes woningen ontruimd na brand Gilze-Rijenhof Nootdorp

[VIDEO] Zes woningen ontruimd na brand Gilze-Rijenhof Nootdorp

Op zondagmiddag is er brand ontstaan in de spouwmuur van enkele woningen aan de Gilze-Rijenhof in Nootdorp.

Flinke rookontwikkeling
De brandweer is groots uitgerukt voor een brand in de spouwmuur, die zich heeft uitgebreid tot drie woningen. Er komt forse rook vrij. Zes woningen zijn inmiddels ontruimd, en de bewoners worden buiten op een pleintje opgevangen. Enkele personen zijn uit voorzorg nagekeken, maar niemand raakte gewond.

Grote brand
Het incident is opgeschaald naar sein ‘grote brand’, om genoeg materieel en personeel ter plaatse te krijgen om direct toe te slaan als het mis gaat. De brand is niet uitslaand geweest. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend. Hier zal onderzoek naar worden gedaan.

Bekijk de video hier op Facebook.