[VIDEO] JDS verzorgt jaarlijks kamp, kinderen blijven een nacht slapen

[VIDEO] JDS verzorgt jaarlijks kamp, kinderen blijven een nacht slapen

De kinderen hebben uitgekeken naar het kamp wat jaarlijks wordt georganiseerd door Just Dance Studio in Rijswijk. Afgelopen weekend, 6 en 7 april, was het weer zover. De leerlingen bleven overnachten en hebben daaromheen veel leuke activiteiten gedaan. Er werd getekend, gesport en uiteraard veel gedanst.

Leuke sfeer
Lerares Amber heeft kamp al vele jaren meegemaakt en raakt het nooit zat: “Kamp is altijd geweldig. Iedereen is enthousiast, iedereen is vrolijk. Er zijn veel workshops, we plannen altijd het hele weekend meteen vol. Er is dus veel te doen.” aldus Amber. Met een positieve sfeer is het moeilijk om er een slecht kamp van te maken.

Allerlei activiteiten
Aciarah is een leerling van dansschool JDS en is vorig jaar mee op kamp geweest. Ze legt uit dat vooral de workshops erg leuk zijn. Er wordt gebreakdancet en allerlei andere dansen gegeven. Toch was het breakdancen wel Aciarahs favoriet. Ze gaat er dit jaar zelf niet naartoe maar zegt dat de kinderen die er wel heen gaan vooral veel gezelligheid kunnen verwachten.