[VIDEO] Kom in de Kas was een groot succes

[VIDEO] Kom in de Kas was een groot succes

In het eerste weekend van april vond traditiegetrouw weer Kom in de Kas plaats, het grootste evenement van de glastuinbouw. Veel mensen wisten de weg te vinden naar de glastuinbouwbedrijven van Pijnacker-Nootdorp. Het weer was prachtig, iedereen was enthousiast, en alles liep op rolletjes.

Hoe werkt dat nou?
Tijdens dit evenement kan je zien hoe de glastuinbouw in z’n werk gaat. Ook was er genoeg zelf te beleven en kon je genieten van lekkernijen als een hamburgertje en heerlijke bakjes koffie. Een draaiorgel kwam de gezelligheid zelfs compleet maken.

Pijnacker-Nootdorp.tv sprak met kaswerknemer Jeroen van der Ploeg en met kunstenaar Jan van der Sman. Bekijk in de video hieronder wat zij van dit evenement vinden.