Marjolein uit Rijswijk wint een van de hoogste bedragen ooit bij VriendenLoterij Miljonairs

Marjolein uit Rijswijk wint een van de hoogste bedragen ooit bij VriendenLoterij Miljonairs

In een recente uitzending van VriendenLoterij Miljonairs heeft Marjolein uit Rijswijk zichzelf naar een van de hoogste bedragen ooit gekatapulteerd bij de show. De Rijswijkse vrouw heeft maar liefst een bedrag van 125.000 euro gewonnen. Het scheelde niet veel of er was een nog groter feest gevierd. Marjolein was namelijk twee vragen verwijderd van 1 miljoen euro.

Hoofdvraag
Het spannende moment speelde zich af voor de ogen van het publiek en  presentator Robert ten Brink op RTL 4. Marjolein’s zus Jacqueline stond haar bij tijdens deze zenuwslopende aflevering. Haar reeks begon met een spannende correctie na een bijna verkeerd antwoord in een van de eerste vragen, waarbij ze slim gebruikmaakte van een hulplijn en de hulp van het publiek inriep. Uiteindelijk, met een ongelooflijke dosis lef, wist ze de vraag voor 125.000 euro te beantwoorden, waarmee ze een van de grootste bedragen in de geschiedenis van VriendenLoterij Miljonairs binnensleepte.

Persoonlijkheid wint publiek
Haar reis begon eerder toen ze zich met een vliegende start kwalificeerde voor de hotseat door razendsnel een uitdagende vraag te beantwoorden. Met humor en vastberadenheid wist Marjolein niet alleen geld te verdienen, maar ook het publiek te vermaken met haar persoonlijkheid en aanpak.