Onthulling van de naam van het Paradepaardje de Parade

Onthulling van de naam van het Paradepaardje de Parade

Winkelcentrum de Parade heeft iets nieuws, namelijk het Paradepaardje. Het Paradepaardje is een mooie verwijzing naar het verleden en tegelijkertijd het nieuwe loge van de Parade. Tijdens het event ‘Straatparade – Lekker Dorps Genieten’ op zaterdag 20 april maakt de jury om 11.00 uur op het Paradeplein de winnende naam bekend.

Paardje in galop
Tot en met 31 maart kon iedereen een leuke naam insturen via onze socials, de website en via een speciale kleurplatenactie. Het winkelcentrum kreeg maar liefst 250 inzendingen binnen.

Het kiezen van de uiteindelijke winnaar  wordt natuurlijk niet alleen gedaan, maar met een jury. Die bestaat uit: wethouder Bart van Straten, kinderburgemeester Lotte Breur, een afvaardiging van de eigenaar van het winkelcentrum en de ondernemersvereniging van de Parade. Op maandag 8 april heeft de jury uit alle inzendingen een top 5 geselecteerd. Op deze top 5 kan nu gestemd worden via hun website en social media. Niet alleen de bedenkers van de naam maken kans op een mooie prijs, maar ook de stemmers op de top 5.

Onthulling van de winnende naam
De onthullingsceremonie wordt geleid door de kinderburgemeester en wethouder Bart van Straten, in aanwezigheid van de bedenkers van de vijf namen, de winkeliersvereniging en een vertegenwoordiging van de eigenaar van het winkelcentrum. Natuurlijk is iedereen die het leuk vindt om erbij te zijn van harte welkom.De winnaar ontvangt uiteraard als eerste de Paradepaardje-knuffel.

Het Paradepaardje zal steeds vaker te zien zijn in de Parade, zodat het paardje al snel een onmisbaar onderdeel wordt. Een kleine hint: dit jaar beginnen ze met het maandelijks weggeven van de Paradepaardje-knuffel aan inwoners van Pijnacker-Nootdorp die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, een bijzondere prestatie hebben geleverd, of gewoonweg enorme fans zijn van de Parade. Uiteraard kunnen bezoekers en volgers op sociale media meedenken over wie hiervoor in aanmerking komt.