Aanrijding op de Zijdeweg met drie voertuigen, busje eindigt op zijn kant

Aanrijding op de Zijdeweg met drie voertuigen, busje eindigt op zijn kant

Op de kruising van de Zijdeweg en de Monnikenweg in Pijnacker heeft een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie voertuigen betrokken waren en met elkaar in aanrijding kwamen. Een wit busje, die ook betrokken was bij de aanrijding, eindigde op zijn kant. Bij de andere twee auto’s is vooral de voorkant beschadigd.

Status ongeluk
De hulpdiensten werden snel gealarmeerd en ook het Mobiel Medisch Team werd ingeschakeld. Minstens een persoon is gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. Het is echter niet duidelijk of er meerdere personen gewond zijn. De weg is nu afgesloten. De politie heeft kort onderzoek gedaan naar hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden, maar dit is niet duidelijk.