Grootste Nederlandse vrouwelijke YouTuber komt naar The Mall voor boektournee

Grootste Nederlandse vrouwelijke YouTuber komt naar The Mall voor boektournee

MeisjeDjamila, met maar liefst 1,6 miljoen abonnees de grootste Nederlandse vrouwelijke YouTuber, komt 30 april naar The Mall of the Netherlands. Ze heeft onlangs haar eerste kinderboek geschreven en gaat vanaf deze week op tournee door Nederland en België. Boekhandel Paagman in Leidschendam staat ook op het lijstje.

Meet & greet
Voor dit evenement is er een meet & greet georganiseerd. Kinderen kunnen dus allerlei vragen aan haar stellen over haar boek. Daarna kan iedereen in de rij staan om hun boek te laten signeren door MeisjeDjamila. Het begint om 11.00 uur.

Mila en de magische dromenvanger
Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen…