Mees Kees op Kamp aankomende zaterdag te zien in de Rijswijkse Schouwburg

Mees Kees op Kamp aankomende zaterdag te zien in de Rijswijkse Schouwburg

Op zaterdag 20 april is het zo ver! Mees Kees op Kamp komt naar de Rijswijkse Schouwburg. De musical wordt aankomende zaterdag twee keer opgevoerd. Na de shows is er ook nog eens tijd voor een Meet en Greet.

Het verhaal
“Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt”, valt te lezen op de website van de Rijswijkse Schouwburg.

Kaarten
De musical is gebaseerd op de populaire boeken- en filmreeks. De shows vinden plaats op zaterdag 20 april om 16.00 uur en 19.00 uur. Kaarten zijn beschikbaar via deze link, en zijn verkrijgbaar vanaf €24,50.