Open repetitieavond van Concertkoor Rijswijk op 22 april

Open repetitieavond van Concertkoor Rijswijk op 22 april

Op maandag 22 april nodigt het Concertkoor Rijswijk jou van harte uit op de Open repetitieavond in de Nieuwe Kerk in Rijswijk. Het koor repeteert van 19.45 uur tot 22.00 uur.

Werken aan ‘prachtige muziek’
“Op maandag 22 april bent u van harte uitgenodigd om te ervaren hoe leuk een repetitieavond bij ons koor verloopt. In een fijne sfeer samen werken aan prachtige muziek”, valt te lezen op de website van het Concertkoor. Aanmelden voor deze avond kan via info@concertkoorrijswijk.nl.

Over het Rijswijks Concertkoor
Het Rijswijks Concertkoor bestaat al 119 jaar. In 1905 werd het koor opgericht als Christelijke Zangvereniging Excelsior en in 1996 werd de naam gewijzigd in Concertkoor Rijswijk. Het ensemble telt op dit moment ongeveer 60 leden. In 2019 werd Concertkoor Rijswijk verkozen tot de leukste Rijswijkse club van het jaar.