Vrachtwagen verliest trailer en andere vrachtwagen brandt uit

Vrachtwagen verliest trailer en andere vrachtwagen brandt uit

In de nacht van woensdag op donderdag heeft rond 03:00 uur een cabine van een geparkeerde vrachtwagen langs de Lange Kleiweg in brand gestaan. Er was een flinke vlammenzee te zien toen de vrachtwagen in brand stond. De vlammen sloegen metershoog uit het voertuig.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Gelet op het tijdstip, de locatie en omdat al enige tijd niemand in het voertuig zat, kan brandstichting niet worden uitgesloten. Niemand raakte gewond.

Vrachtwagen verliest cabine
Het zit vrachtwagenchauffeurs in Rijswijk de afgelopen vierentwintig uur niet mee. Woensdagavond raakte een vrachtwagen nog een trailer kwijt op de Visseringlaan, dat is om de hoek van de Lange Kleiweg.

Tram rijdt om
De trailer kwam tot stilstand op de trambaan waardoor tram 17 moest omrijden. Reden van de ontsporing is niet bekend. Mogelijk was de trailer niet goed bevestigd of gezekerd aan de vrachtwagen. Saillant detail is wel dat zowel deze vrachtwagen als de uitgebrande vrachtwagen van hetzelfde verhuurbedrijf zijn.