75-jarig bestaan Oranjevereniging Nootdorp zorgt voor extra bijzondere koningsdag

75-jarig bestaan Oranjevereniging Nootdorp zorgt voor extra bijzondere koningsdag

Nootdorp staat weer in de startblokken voor Koningsdag op zaterdag 27 april. Het speciale evenemententerrein rond de speeltuin aan de Wolverlei in de wijk “Achter het Raadhuis” zal het centrum zijn van een dag vol plezier en vermaak voor alle leeftijden.

Deze dag wordt georganiseerd door Oranjevereniging Nootdorp. Leuk om te vermelden is dat ze dit jaar 75 jaar bestaan. Dit zal volgens de organisatie een nog spectaculairder feest beloven.

Traditionele hoogtepunten
De bekende onderdelen van de Nootdorpse Koningsdag zullen zeker niet ontbreken. Al vanaf 8:00 zijn kinderen welkom. Denk aan de kinderkleedjesmarkt, springkussens, poppenkast, het Pannavoetbaltoernooi, en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Harmonie Nootdorp en Shantykoor “Schiehaven” zullen in de ochtend voor de muzikale noot zorgen, terwijl Scouting Nootdorp dit jaar zelfs een speciale pontonbrug over de sloot zal bouwen.

Spectaculaire acts
Dit jaar kunnen bezoekers genieten van een Jetski demonstratie door niemand minder dan Jessi Verheij, de eerste vrouwelijke jetskiër van Nederland die tot de internationale top is doorgedrongen. Verheij staat bekend om haar backflips die ze in competitieverband vertoont.

Muzikaal vermaak
De opening wordt om 10.30 uur gedaan door voorzitter Kees van Dorp en Burgemeester Björn Lugthart. Op het podium staat een line-up klaar om de menigte te vermaken. Coverband Escape zal het publiek trakteren op een energieke mix van hits uit de jaren 70 en 80, evenals actuele top 40-nummers. DJ Chester zal ook op het feest draaien met zijn mix van meezingers en danshits.

Kinderplezier
Voor de jongere bezoekers is er genoeg te beleven. Van de Kids Art Factory tot minigolf in de speeltuin, en zelfs de kans om over water te lopen in grote waterballen op de vijver, er is geen gebrek aan activiteiten voor de kleintjes.

Veiligheid en praktische informatie
De organisatie benadrukt het belang van veiligheid voor zowel bezoekers als vrijwilligers. Het terrein zal afgezet worden met hekken om een veilige wandelruimte te creëren. Parkeren tegen of voor deze hekken is niet toegestaan en kan gevaar opleveren in geval van een calamiteit. De organisatie vraagt om hier begrip voor te hebben en mee te werken aan een veilig verloop van het evenement.

Meedoen en helpen
Wil je bijdragen aan het succes van Koningsdag? De Oranjevereniging roept op tot vrijwilligers om te helpen met verschillende taken gedurende de dag. Aanmelden kan via vrijwilligers@oranjeverenigingnootdorp.nl.