‘Het Koffertje van Ida Vos’ op 24 april in Bibliotheek Voorburg

‘Het Koffertje van Ida Vos’ op 24 april in Bibliotheek Voorburg

Op woensdag 24 april brengt een muziekvertelvoorstelling genaamd ‘Het Koffertje van Ida Vos’ haar verhaal naar Bibliotheek Voorburg. Violist Bert Vos en The Klezmer Society nemen het publiek mee op een reis door het waargebeurde verhaal van zijn moeder, de jeugdboekenschrijfster Ida Vos. Deze voorstelling is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en hun groot(ouders), en wat het nog mooier maakt: de toegang is helemaal gratis!

Over de Voorstelling
‘Het Koffertje van Ida Vos’ is een muzikale voorstelling waarin de Tweede Wereldoorlog wordt teruggebracht tot een persoonlijk verhaal. Ieder kind kan zo meevoelen met de personages.

Het verhaal
Het verhaal gaat over het waargebeurde verhaal van jeugdboekenschrijfster Ida Vos. Zij moest als Joods meisje onderduiken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Later schreef zij jeugdboeken over deze ervaringen, waaronder het veelvertaalde boek ‘Wie niet weg is wordt gezien’.

Gratis
De voorstelling vindt plaats in Bibliotheek Voorburg, op woensdag 24 april om 16.00 uur. Kaarten zijn zoals gezegd gratis. Aanmelden voor deze show wordt wel op prijs gesteld door de bibliotheek. Dit kan via www.bibliotheekaandevliet.nl.