Veel schade bij botsing tussen twee voertuigen op de Prins Bernhardlaan

Veel schade bij botsing tussen twee voertuigen op de Prins Bernhardlaan

Vrijdagmiddag 19 april zijn twee voertuigen tegen elkaar aangebotst op de Prins Bernhardlaan in Voorburg. Beide voertuigen liepen flinke schade op. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Ambulance ter plaatse
Het ongeval gebeurde rond half vier bij het zebrapad ter hoogte van de Prinses Beatrixlaan. De bestuurder van het bedrijfsbusje klapte achterop een personenauto. De auto kwam door de klap enkele tientallen meters verder op tot stilstand. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Een ambulance kwam ter plaatse, maar voor zover bekend zijn er geen betrokkenen naar het ziekenhuis vervoerd.

Veel schade aan voertuigen
De schade aan de voertuigen is daarentegen groot. Door het ongeval en de brokstukken op het wegdek was de Prins Bernhardlaan vanaf de Prinses Beatrixlaan tot aan de Scheltuslaan in één richting afgesloten.