Meld je aan voor een unieke lokale politiek workshop

Meld je aan voor een unieke lokale politiek workshop

Op woensdag 5 en 12 juni wordt er een Workshop Lokale Politiek gehouden vanaf 20.00 uur in ’t Manneke, gelegen aan Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs.

Workshop Lokale Politiek
De workshop wordt georganiseerd door D66 Pijnacker-Nootdorp en D66 Lansingerland, met medewerking van een voormalig VVD-wethouder. Deze workshop is bedoeld voor zowel leden als niet-leden die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de lokale politiek en misschien wel overwegen om lid te worden van een partij en zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2026.

Doe zelf mee en leer
Tijdens de workshop ontvang je uitleg over de werkwijze en de bevoegdheden van de raad en het college. Ook leer je over de diverse methoden, waarmee een raadslid zijn of haar doelen kan bereiken en het belang van het onderhouden van contacten met burgers, ondernemers en de regio. De deelnemers gaan ook actief aan de slag met twee gevallen uit de gemeentelijke praktijk.

Aanmelden
Als je interesse hebt voor de workshop dan kan je je aanmelden door een mailtje te sturen naar hennyantonissen@gmail.com. Zet daarin je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dan krijg je een uitnodiging voor beide avonden.