SEV jeugd beleeft voetbalavontuur bij ADO Den Haag

SEV jeugd beleeft voetbalavontuur bij ADO Den Haag

Afgelopen zaterdag, 20 april, was het een middag om nooit te vergeten voor de jonge voetballers van SEV Voetbal. SEV Voetbal is een club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. Terwijl ADO Den Haag het opnam tegen Eindhoven, verzamelde de onderbouw van SEV (kinderen tot 12 jaar oud) zich voor een gezamenlijk uitje naar het stadion. Meer dan 100 enthousiaste SEV’ers vulden de tribunes van het ADO-stadion.

Op weg naar het stadion
De dag begon met de gebruikelijke competitiewedstrijden op verschillende locaties, waar de jonge spelers hun beste beentje voorzetten. Sommigen konden zelfs inspiratie opdoen tijdens een training van de ADO-vrouwen op de velden in Leidschendam. Na wat verfrissingen en misschien zelfs een handtekening van een ADO-prof, verzamelden de SEV’ers zich om naar het stadion te gaan.

Meedoen
Bij SEV is er altijd ruimte voor meer voetballiefhebbers, jongens en meiden die graag willen deelnemen aan de voetbalvereniging. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via sevleden@sev-voetbal.nl of een kijkje nemen op www.sev-voetbal.nl.