Tweemaal feest bij VVV: Kampioenschappen zijn binnen

Tweemaal feest bij VVV: Kampioenschappen zijn binnen

Bij tafeltennisvereniging VVV was het de afgelopen twee weekenden dubbel feest. Twee teams sleepten de kampioenstitel binnen in hun poule. Er werd tot in de late uren feestgevierd.

10-0!
Op zaterdag 13 april stond team 4 voor een uitdaging in de 2e klasse: ze moesten met 10-0 winnen om te promoveren naar de 1e klasse. Na een reeks zenuwslopende wedstrijden slaagden ze erin om de benodigde 10 punten binnen te halen, wat resulteerde in promotie.

Kampioen
Tegelijkertijd streed team 1, uitkomend in de derde divisie, voor het kampioenschap. Om de titel veilig te stellen moesten ze minstens 5 winstpunten behalen. Met een overwinning van 9-4 in Amstelveen slaagden ze hier glansrijk in.

Ongeslagen?
Op 20 april stond team 1 voor hun laatste thuiswedstrijd. Als ze deze ook zouden winnen, zouden ze ongeslagen kampioen worden. Hoewel de wedstrijd tot 6-6 gelijk opging, wisten de heren van team 1 in de laatste partij de overwinning binnen te slepen. Met een eindresultaat van 7-6 zijn ze ongeslagen kampioen en promoveren ze naar de tweede divisie.