Vrijwilligersmarkt biedt diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Vrijwilligersmarkt biedt diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Op zaterdag 25 mei staat in het gemeentehuis van Leidschendam de jaarlijkse vrijwilligersmarkt weer op de planning. Deze wordt georganiseerd door LVvoorElkaar. De markt biedt een uitgelezen kans voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersmarkt
Of je nu al concrete plannen hebt om je in te zetten als vrijwilliger of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, iedereen is volgens de organisatie welkom. Er zullen meer dan 20 verschillende vrijwilligersorganisaties aanwezig zijn om je te informeren.

De markt biedt de gelegenheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van diverse organisaties. Leeftijd en beschikbare tijd is niet van belang.

Iets voor mij?
Voor bezoekers die nog niet zeker zijn welk vrijwilligerswerk het beste bij hen past, biedt LVvoorElkaar zelfs een test aan. Door deel te nemen aan deze test maak je bovendien kans op een prijs. Deze kan je doen bij de stand van LVvoorElkaar.

Datum en tijd
De vrijwilligersmarkt is vrij toegankelijk voor iedereen en aanmelden is niet nodig. Van 10.00 uur tot 14.00 uur ben je op zaterdag 25 mei welkom in het gemeentehuis van Leidschendam.