Nieuwe voetbalkooi aan Klapwijkseweg opent met activiteiten en gratis ijs

Nieuwe voetbalkooi aan Klapwijkseweg opent met activiteiten en gratis ijs

Op dinsdag 30 april zal aan de Klapwijkseweg de opening plaatsvinden van een nieuwe voetbalkooi. De buurtbewoners kunnen om 15.00 uur bijeenkomen om deze gelegenheid te vieren. De nieuwe voetbalkooi zal worden geopend door Wethouder Hanneke van de Gevel en Kinderburgemeester Lotte Breur, die de eer zullen hebben om de openingshandeling te verrichten.

Gratis ijs
Na de officiële openingsceremonie staat er een verrassing te wachten op de kinderen van de buurt. Team4Talent zal een voetbal clinic verzorgen, waarin de voetballers technieken kunnen leren. Om de sfeer er nog beter in te houden, zal BijOns aanwezig zijn om gratis ijsjes uit te delen aan alle aanwezigen.