Steekincident na verkeersruzie bij Kruithuisplein richting Pijnacker

Steekincident na verkeersruzie bij Kruithuisplein richting Pijnacker

Vanmiddag heeft zich een ernstig incident voorgedaan bij de verkeerslichten voor het Kruithuisplein, in de richting van Pijnacker. Naar verluidt ontstond er een vechtpartij als gevolg van een verkeersruzie, resulterend in een steekincident. De hulpdiensten, waaronder politie en ambulance, zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Twee rijstroken afgesloten
Op de Kruithuisweg / N470 werd één persoon behandeld door ambulancepersoneel. Als gevolg van het incident waren twee rijstroken afgesloten voor het verkeer, wat tot vertragingen leidde.

Betrokkenen in Delfgauw
Bij het Shell tankstation aan de Importweg in Delfgauw is eveneens politie aanwezig. Hier zijn betrokkenen van het incident aanwezig, waarbij ook één persoon medische behandeling heeft ontvangen. Het is op dit moment niet bekend of er iemand is aangehouden in verband met het incident.

De politiewoordvoerder heeft bevestigd dat het incident voortkwam uit een vechtpartij na een verkeersconflict. Verdere details zijn nog niet bekend, aangezien de politie nog bezig is met het onderzoek naar het voorval.