Muziek van Queen voor even in Rijswijk

Muziek van Queen voor even in Rijswijk

QUEEN The Music neemt je mee op een reis door de legendarische muziek van Queen met hun nieuwe show: ‘A Night at the Opera’. Op zaterdag 25 mei speelt deze coverband in de Rijswijkse Schouwburg.

Een onvergetelijke avond
In deze productie staan maar liefst vier vocalisten op het front, waaronder John Vooijs of Sonny Vande Putte, Thomas Meeuwis, Ravenna Moscoso, Nadine Pruim en special guest Linda Kinsbergen als Montserrat Caballé. Zij zong samen met Freddie Mercury het nummer ‘Barcelona’.

Met nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’, ‘The Show Must Go On’ en ‘I Want to Break Free’, belooft QUEEN The Music een avond vol nostalgie.

Queen
Queen is een van de meest succesvolle popgroepen aller tijden en heeft met hun muzikale veelzijdigheid en krachtige liveoptredens een blijvende indruk achtergelaten in de muziekgeschiedenis. Hun optreden tijdens Live Aid in 1985 werd zelfs verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden.

Kaarten
Met groots beeld en decor zorgt QUEEN The Music ervoor dat je Queen op een manier beleeft die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Kaarten voor deze show zijn verkrijgbaar via deze link. Je bent verzekerd van een stoeltje vanaf €31,50. Het concert begint om 20.00 uur.