Burgemeester verrast 12 inwoners met Koninklijke onderscheiding

Burgemeester verrast 12 inwoners met Koninklijke onderscheiding

Op vrijdag 26 april werden 12 inwoners van Leidschendam-Voorburg in het zonnetje gezet met een Koninklijke onderscheiding. De onderscheiding werd persoonlijk uitgereikt door Martijn Vroom, de burgemeester van Leidschendam-Voorburg.

Verassingsbezoek
Dit jaar is er gekozen voor een alternatieve ceremonie, waarbij de burgemeester tussen 9.00 en 13.00 uur bij de decorandi op locatie langs ging om hen te verrassen.

De Gedecoreerden
De personen die dit jaar een Koninklijke onderscheiding hebben verdiend zijn: De heer A. Tuit, de heer F.C.M. Oliehoek, de heer G.J. Thomas, mevrouw M.J.W. Claassen en de heer J. Claassen, de heer J.E. Bauer, de heer K. Jongejan, mevrouw D.B. Zoutenbier, mevrouw E.J. den Neijsel-van den Bor en mevrouw J. Bruins-Janssen. (Allen Lid in de Orde van Oranje-Nassau). De heer A.J.M. Willemsen kreeg een onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.