De Antiek- en curiosamarkt op de woensdag is weer terug in Oud-Rijswijk

De Antiek- en curiosamarkt op de woensdag is weer terug in Oud-Rijswijk

Op woensdag 1 mei is de eerste wekelijkse antiek en curiosamarkt van 2024 in Oud-Rijswijk van start gegaan.

Een begrip in Oud-Rijswijk
De antiek en curiosamarkt voor de Oude Kerk in Oud-Rijswijk is al jaren een begrip in het winkelcentrum. Op de wekelijkse markt staan ruim dertien kramen met leuke spulletjes en unieke verzamel items, zoals grootmoeders huis, tuin en keukenspullen. De antiek en curiosamarkt wordt wekelijks drukbezocht door buurtbewoners, maar ook door hobbyisten.

Struinen naar koopjes
Veel mensen zijn bezig geweest met het opruimen van hun zolders, kelders, schuurtjes en garages op zoek naar bruikbare artikelen die nog verkoopbaar zijn en mooi uitgestald kunnen worden. Het is altijd spannend om te zien wat er tevoorschijn komt, want veel mensen zijn nieuwsgierig of er iets interessants tussen zit in die mix van spullen. Soms vinden mensen voor een paar euro de koop van hun leven.

Op de wekelijkse markt in Rijswijk is werkelijk van alles te vinden en onderhandelen voor een lagere prijs is zeker mogelijk. Antiek- en curiosamarkten zijn een belangrijk onderdeel van onze maatschappij geworden en zijn niet meer weg te denken. Het struinen naar verborgen schatten zit ons allemaal in het bloed.