[VIDEO] Ladies night in Kinepolis met filmpremière Bed & Breakfast is een succes

[VIDEO] Ladies night in Kinepolis met filmpremière Bed & Breakfast is een succes

Bij Kinepolis in the Mall of the Netherlands is donderdagavond 1 mei een vrouwenavond georganiseerd. Allerlei kraampjes met vrouwenproducten waren aanwezig wat de dames de gelegenheid gaf om vooraf nog wat te shoppen. De romantische comedy ‘Bed & Breakfast’ ging in première. Op alle bioscoopstoelen lag een goodiebag klaar en sommige mensen hadden nog extra geluk, want er werden op basis van stoelnummer ook wat prijzen uitgedeeld.

Goed verkooppunt
Voor ondernemers is zo’n ladies night de perfecte avond om hun product kenbaar te maken. Het ging van sieraden tot badproducten, van homemade koekjes tot afslankmiddelen. Mensen konden hun ogen uitkijken. Michel Baron heeft nog niet zo lang geleden zijn fruitdrankje ‘Liquid Gold’ op de markt gebracht. Ook hij zag hier een goede mogelijkheid om zijn product uit te delen. “Het zomerseizoen komt eraan, en de meeste dames zijn wel van het passionele fruit. Dus de Passievrucht, mango en lycheesmaken zijn toch wel smaken waar de dames erg blij van worden.” aldus Michel Baron.

Zoete verwennerij
Ook Sercan Çalik van Tasty the Cookie Bar ziet vrouwenavonden als een perfecte kans om zijn product op de kaart te zetten. “Het is al mijn vierde keer en ik ben altijd tevreden dus ik ben weer teruggekomen.” Ondanks dat hij de enige man is die bij zijn kraampje staat vindt hij het wel gezellig. “Het is eenzaam, maar het blijft leuk.” Zegt Çalik lachend. “Ik sta er maar voor anderhalf uur, maar in dat anderhalve uur verkoop ik wel goed. Niet zoals buiten, maar de dames zijn altijd wel enthousiast voor koekjes.”

Geslaagde avond
De dames vonden het leuk om weer even een avond in de watten gelegd te worden. Vanessa, een van de bezoekers, vertelde dat ze de hele dag al had genoten. ’s Middags had ze genoten van het mooie weer en wat drankjes op het terras, en ze vond de filmpremière een goede manier om de avond af te sluiten. Teuntje was VIP bezoeker en heeft enorm genoten van haar avond. Ze had geen idee wat ze kon verwachten van de film maar ze zei dat het een mooie film met humor is. Met een glimlach liepen alle dames de bioscoop uit.