Persoon gewond na steekpartij na ruzie in relationele sfeer

Persoon gewond na steekpartij na ruzie in relationele sfeer

Op de Hartzstraat in Voorburg is het in de nacht van dinsdag op woensdag 8 mei uit de hand gelopen. Een persoon is neergestoken en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ook een verdachte aangehouden.

Politie was al langs geweest
De politie moest eerder in de nacht al naar het adres voor een ruzie in de relationele sfeer. Nadat deze ruzie was gesust is de politie weer vertrokken. Iets voor 5.00 uur ging het opnieuw mis. Een bewoner werd daarbij gestoken. Het slachtoffer raakte daarbij gewond en moest vervoerd worden naar het ziekenhuis.

Gelijk aanhouding verricht 
Ter plaatse kon de politie direct één verdachte aanhouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast. De politie heeft in een portiek en rondom de woningen onderzoek gedaan. Daarbij zijn In het portiek diverse bloedsporen aangetroffen.