Bewoners Prinsenhof woedend over illegaal afval na Hemelvaartsdag

Bewoners Prinsenhof woedend over illegaal afval na Hemelvaartsdag

Bewoners van de Leidschendamse wijk Prinsenhof zijn woedend. Tijdens en na Hemelvaartsdag is er veel illegaal afval buitengezet. Volgens de Bewoners Participatie Groep Prinsenhof is dit gedaan door de bewoners van flat F aan de Prins Johan Willem Frisolaan.

Steeds weer rommel
“Er waren emmers met verf bijgezet die later door daar wonende kinderen zijn gebruikt om er in een daar gelegen speeltuintje hun artistieke kunsten te tonen. Gelet op deze situatie die bijna elke week daar plaats vindt hebben bewoners al vele malen hun beklag gedaan bij de gemeente maar waar voorlopig nog geen gepaste oplossing voor is gekomen,” aldus een woordvoerder van der BPG.

Het afval en de artistieke kusten van de kinderen worden door Avalex en medewerkers van de Binnenbaan opgeruimd en hersteld.