De eerste Spring op Zuid staat voor de deur

De eerste Spring op Zuid staat voor de deur

Nog maar twee weken te gaan tot de eerste Spring op Zuid! Het wordt een middag vol kraampjes, livemuziek, workshops en leuke activiteiten voor kinderen.

Lente in je bol
Na de succesvolle Zuidpop en de Kerstmarkt, die allebei goed waren bezocht, leek het wijkvereniging Pijnacker-Zuid een goed idee om in de lente weer iets gezelligs te organiseren waar iedereen samen buiten kan komen.

Je kunt snuffelen bij leuke kraampjes, genieten van hapjes en drankjes op het terras, live optredens bijwonen en de kinderen kunnen leuke activiteiten doen. Spring op Zuid vindt plaats tussen het Zwenkgras en Raaigras in Keijzershof. De kraampjes en activiteiten zijn te vinden in het parkje bij metrostation Pijnacker-Zuid, het terras met foodtrucks staat op het Raaigras, en de dansworkshop vindt plaats in de steeg tussen Raaigras en Zwenkgras.

Heb je zin om jouw lentekriebels te delen met de bezoekers? Schrijf je dan hieronder in voor een kraampje of staanplaats.