Don Bosco is op zoek naar energieke jongeren voor avondroute ‘Nacht van de Vluchteling’

Don Bosco is op zoek naar energieke jongeren voor avondroute ‘Nacht van de Vluchteling’

Jeugdcentrum Don Bosco Rijswijk is op zoek naar gezellige en energieke jongeren tussen de 12 en 17 jaar die het leuk vinden om de avondroute van de ‘Nacht van de Vluchteling’ mee te lopen.

Doe mee aan de ‘Nacht van de Vluchteling’
Op zaterdag 15 juni staat de avondroute van de Nacht van de Vluchteling op het programma, waar medewerkers en vrijwilligers van Don Bosco aan zullen deelnemen. Deze route beslaat tien kilometer door een prachtig stukje Nederland. Don Bosco is daarom op zoek naar gezellige en energieke jongeren tussen de 12 en 17 jaar die het leuk vinden om de avondroute mee te lopen.

Om goed voorbereid te zijn, is het belangrijk om een paar keer samen oefenen. Ook ga je samen proberen om sponsoren te vinden die de avondroute voor een goed doel willen steunen.

De ‘Nacht van de Vluchteling’
De ‘Nacht van de Vluchteling’ is het jaarlijkse evenement van Stichting Vluchteling, waarbij duizenden deelnemers in verschillende steden 10, 20 of 40 kilometer lopen. Samen vragen zij aandacht voor mensen die wereldwijd op de vlucht zijn en zamelen ze zoveel mogelijk geld in voor noodhulp.

Wil je graag deelnemen aan dit avontuur? Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar ikdoemee@donboscorijswijk.nl of door een WhatsApp-bericht te sturen naar Resa op 0628605152.