Feestelijke BoekStartdag bij Bibliotheek Rijswijk

Feestelijke BoekStartdag bij Bibliotheek Rijswijk

Op zaterdag 1 juni wordt BoekStartdag bij de Bibliotheek aan de Vliet gevierd. Het wordt een extra feestelijke dag, want BoekStart bestaat al 15 jaar. De allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders worden op deze dag extra hartelijk verwelkomd.

Samen boekjes lezen
De BoekStartdag is een dag waarop bibliotheken jonge gezinnen met baby’s en peuters verwelkomen in de Bibliotheek en verrassen met een leuke activiteit. Op deze dag ontdek je hoe leuk het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Je kunt ook al je vragen stellen aan de BoekStartcoaches. Voor meer informatie kun je deelnemen aan het webinar ‘Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen’ op donderdag 30 mei.

Programma Boekstartdag

Hieronder vind je het programma voor de BoekStartdag:

  • 10.00 uur: Welkom en start van de activiteiten
  • 11.00 uur: Voorlezen voor de allerkleinsten
  • 12.00 uur: Afsluiting van de BoekStartdag met een verrassing

Kom langs en geniet samen met je kindje van deze speciale dag bij Bibliotheek Rijswijk.