De hele maand lezen voor een prikkie met jaarlijkse BOEKverkoop

De hele maand lezen voor een prikkie met jaarlijkse BOEKverkoop

Op 1 juni begint de jaarlijkse BOEKverkoop bij Bibliotheek Oostland, een evenement waar boekliefhebbers tegen een klein prijsje hun kans kunnen pakken. De hele maand juni staan uitgelezen boeken, stripboeken en tijdschriften te koop, ideaal voor wie extra leesvoer zoekt voor de zomer.

Locaties
De boekenverkoop vindt plaats in de vestigingen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk ’t Web en Pijnacker Buurt & Zo. Daarnaast is in de vestiging Nootdorp, CulturA & Zo, het hele jaar door een aanbod aan afgeschreven materialen beschikbaar, maar ook hier is de verkoop in juni extra uitgebreid.

Lezen voor een minimaal bedrag
Boeken zijn te koop voor slechts € 0,50 per stuk, en voor de echte verzamelaars is er de mogelijkheid om een hele doos te vullen voor € 5,00. Tijdschriften gaan over de toonbank voor € 0,10 per stuk. Het aanbod varieert van informatieve boeken en jeugdboeken tot romans, dus er is voor ieder wat wils.

Geen lidmaatschap
Of je nu van plan bent om thuis te genieten van een stapel mooie verhalen, op reis gaat en boeken wilt achterlaten voor de volgende lezer, of materialen nodig hebt voor een creatief project, de boekenverkoop is de ideale gelegenheid om voordelig aan boeken te komen. Iedereen is welkom, ook wie geen lid is van de bibliotheek.