Nieuwe kunstwerken te bewonderen in Rabo-etalages

Nieuwe kunstwerken te bewonderen in Rabo-etalages

Donderdag 16 mei vond er weer een kunstwissel plaats bij de Rabo-etalages op het Raadhuisplein in Pijnacker. “Er zijn verrassende, grappige, kleurrijke en gewoon mooie kunstwerken te zien”, aldus de gemeente.

Kunstenaars
Er zijn QR-codes te vinden bij elk kunstwerk. Deze verwijzen naar de website van de kunstenaar. De huidige selectie bestaat uit werken van de volgende kunstenaars: Edwin Sweep, Heleen Boerkamp, Marie-Louise Boissevain, Peter de Vreede, Saskia Koot, Lilian Hilgevoord, Tinie van Haastert, Willem Teerlink, Tanja Ooms en Kees Bosman. Dit keer zijn er ook twee nieuwkomers: architectuur- en straatfotograaf Gino Ricardo en tekenaar Jan van der Sman. Zij nemen voor het eerst deel aan deze wisseling.