Persoon bekneld geraakt onder auto op de Lindelaan

Persoon bekneld geraakt onder auto op de Lindelaan

Op donderdag 16 mei is er een persoon tijdens het klussen onder een auto bekneld geraakt op de Lindelaan.

Balletje gaan rollen
Terwijl de persoon onder de auto bezig was, schoot de krik plotseling weg, waardoor de auto naar beneden kwam. Een voorbijrijdende politiewagen zag benen onder de auto uitsteken en besloot direct te stoppen om hulp te verlenen. Zo is het balletje gaan rollen.

Wonder boven wonder
Dankzij het snelle optreden van de agenten kon het slachtoffer snel bevrijd worden. Wonder boven wonder bleek het slachtoffer in staat om zelfstandig naar de ambulance te lopen. Na een korte controle door het ambulancepersoneel werd vastgesteld dat het niet nodig was om de persoon naar het ziekenhuis te vervoeren.