Pas op je snelheid; flexflitser geplaatst op Molenaar Blonkweg in Nootdorp

Pas op je snelheid; flexflitser geplaatst op Molenaar Blonkweg in Nootdorp

Op de Molenaar Blonkweg, bij de overgang met de Hofweg, is een nieuwe flexflitser geplaatst. Deze flitspaal staat er om de maximumsnelheid te handhaven en blijft hier twee maanden staan voordat hij naar een andere locatie wordt verplaatst.

Verkeersveiligheid
Het Openbaar Ministerie (OM) gebruikt flexflitsers om de verkeersveiligheid te verbeteren. Door de flitspalen regelmatig te verplaatsen, willen ze voorkomen dat automobilisten te hard rijden. Automobilisten wordt aangeraden zich aan de snelheidslimieten te houden om boetes te vermijden en de veiligheid op de weg te verhogen.

Voor meer informatie over verkeershandhaving en de locaties van flexflitsers, kunt u terecht op de website van het OM.