RHC wint Silver Cup na 3-1 overwinning

RHC wint Silver Cup na 3-1 overwinning

De Rijswijksche Hockey Club is er afgelopen zaterdag 19 mei in geslaagd om de Silver Cup te winnen. In Oss werd HC AthenA uit Amsterdam met 3-1 verslagen. Thomas de Haan, Robert van der Elst en Jorijn Poort maakten de doelpunten namens RHC.

Groot feest
Na het laatste fluitsignaal was het een en al feest; de ruim driehonderd meegereisde fans mochten ook deelnemen in de euforie. Door deze prestatie komt RHC volgend jaar uit in de Gold Cup, het hoogste bekertoernooi van Nederland. Vorig jaar verloor RHC nog in de finale van HC Helmond.

“Het was een hele onrustige avond”, blikte trainer Dirk Wils nog na op de feestvreugde. Aankomende week gaat Rijswijk.tv bij de trainer langs voor een terugblik op deze mooie bekercampagne. Deze is uiteraard volgende week op onze kanalen te zien.