Voedingsmiddelenbedrijf Danone is verhuisd naat The Lobby in Rijswijk

Voedingsmiddelenbedrijf Danone is verhuisd naat The Lobby in Rijswijk

Danone, éen van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld met een sterke focus op gezondheid en duurzaamheid, heeft zijn Nederlandse kantoor naar Rijswijk verplaatst. Het bedrijf heeft zich gevestigd in The Lobby, waar ze 3.000 m² kantoorruimte hebben voor 400 medewerkers.

Een aanvulling voor de stad
Wethouder Werner ten Damme is erg enthousiast over de komst van het bedrijf naar onze stad :”Als wethouder Economie ben ik verheugd dat Danone ervoor heeft gekozen om zich te vestigen in Rijswijk. Het onderstreept de aantrekkelijkheid van ons vestigingsklimaat. Rijswijk biedt een uitstekende infrastructuur en heeft een gunstige ligging in de regio waardoor het een ideale locatie is voor bedrijven om zich te vestigen.
De komst van Danone zorgt niet alleen voor nieuwe werkgelegenheid, maar draagt ook bij aan de versterking van duurzaamheid en innovatie. We zijn blij dat Danone in de regio is gebleven en kijken er naar uit om samen met Danone te werken aan een bloeiende toekomst in Rijswijk”.

The Lobby
The Lobby in Rijswijk is één van de nieuwe kantoorvestigingen met maar liefst 11 etages, gevestigd in de Plaspeolpolder. Danone is een Franse multinational en voedingsmiddelbedrijf, gespecialiseerd in zuivelproducten en yoghurt, flessenwater en medische voeding.