Rijswijkse Bier/Wijnloop op zondag 23 juni

Rijswijkse Bier/Wijnloop op zondag 23 juni

Op zondag 23 juni vindt de Rijswijkse Bier/Wijnloop, voorheen de Bierloop Oud Rijswijk genoemd, plaats. Dit jaar wordt er ook speciaal voor de dames een wijnarrangement toegevoegd.

Vijf verschillende
Tijdens dit evenement kunnen de deelnemers genieten van 5 verschillende speciaal bieren met een bijpassende bite. Je kunt beginnen waar je wilt en dan door wandelen naar de volgende horecagelegenheid in het historisch centrum Oud Rijswijk.

Wijntje?
Ton Voets van Ton’s Muziek- & Eetcafé zegt: “Omdat we van sommige dames de vraag kregen: ‘Waarom serveren jullie niet ook een glas wijn? Ik vind het namelijk een hartstikke leuk idee, maar ik drink geen bier,’ hebben we deze optie toegevoegd.”

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven: Ton’s Muziek-Eetcafé, De Lorresnor, De Wits, White Horse pup en Pool & Billiards. Het evenement is in samenwerking met de Conventie Lions Club en een deel van de opbrengst gaat naar Don Bosco. Voor een bedrag van €39.- ben je verzekerd van deelname aan de Rijswijkse Bier/Wijnloop.