Samenlezen in de zomer bij bibliotheek Oostland

Samenlezen in de zomer bij bibliotheek Oostland

De zomermaanden staan voor de één in het teken van vrijheid en reizen, maar voor de ander is het een eenzame tijd omdat familie en kennissen vaak weg zijn. Samenlezen gaat in deze periode gewoon door en iedereen is welkom om aan te schuiven en op een leuke manier nieuwe mensen te ontmoeten. Ontdek deze zomer de magie van Samenlezen. Sluit je aan bij de Samenleesgroep in Pijnacker en ervaar de het plezier van gezamenlijk lezen in een gezellige sfeer. Tijdens de bijeenkomsten van Samenlezen word je verrast door drie verschillende teksten: korte verhalen, fragmenten uit romans of één tot twee gedichten.

Samenlezen in de bibliotheek
Samenlezen biedt nieuwe inzichten, verbindt mensen en kan nieuwe vriendschappen laten ontstaan. Ontmoet op een leuke manier nieuwe mensen, verbeter je Nederlands of geniet gewoon van boeiende gesprekken. Doe mee en ontdek de kracht van lezen en literatuur deze zomer. Het is een goede mix van ontspanning, gezelligheid en verrijking. Je hoeft niets voor te bereiden en aanmelden van tevoren is ook niet nodig.

Het voorlezen van een boeiend stukje uit een boek of een leuk gedicht kan veel teweegbrengen. Het brengt herinneringen naar boven, roept gevoelens op, grappige verhalen of dingen die mensen hebben meegemaakt. Vaak leidt één verhaal tot veel andere verhalen. Als je deze verhalen deelt, krijg je mooie gesprekken aan tafel.

Samenlezen in de zomer
Samenlezen in de zomer vindt plaats op 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli, 7 augustus en 21 augustus van 10.30 tot 11.30 uur in Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, Julianalaan 47. Voor en na de bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Deelname is gratis en vrijblijvend, dus kom gerust een keer langs!

Wil je meer weten over Samenlezen in de zomer? Lees verder op de website van Bibliotheek Oostland.