Paarden gered uit brandende schuur aan Jaagpad

Paarden gered uit brandende schuur aan Jaagpad

Aan het Jaagpad in Rijswijk heeft zondagavond een grote brand gewoed in een schuur. Nadat de brand ontdekt werd is de brandweer gebeld. Toen deze ter plaatse kwam stond de schuur al volledig in brand. Er werden meerdere voertuigen ingezet. Er werd ook een hoogwerker ingezet om vanaf hoogte de brand te bestrijden.

Paardenschuur
In de schuur stonden meerdere paarden. Deze konden op tijd worden weggejaagd door omstanders en stonden op veilige afstand van de brand. De brandweer heeft uiteindelijk met onder andere een hoogwerker de brandende stal kunnen blussen. De stal kan door de brand als verloren worden beschouwd.

Onderzoek door politie
De politie heeft in de omgeving gezocht naar sporen die mogelijk kunnen wijzen op brandstichting.