18-jarige Nootdorper aangehouden voor overval Primera Rijswijk

18-jarige Nootdorper aangehouden voor overval Primera Rijswijk

Zondagmiddag werd het Primera filiaal aan de Rijswijkse Colijnlaan overvallen door een man met een masker. Het filiaal ging direct na de overval dicht. De politie meldt maandagmiddag in een persbericht dat voor deze overval een 18-jarige Nootdorper is aangehouden.

De aangehouden verdachte vluchtte op een fiets in de richting van het station, maar werd kort daarna door de politie opgespoord en gearresteerd met de buit op zak.

Opsporing en arrestatie
Na de melding van de diefstal startte de politie direct een zoekactie in de omgeving. Er circuleerde ook een helikopter boven het gebied. Dankzij een snelle en gerichte actie wisten agenten de verdachte op te sporen.

Vervolgonderzoek
De recherche meldt aan onze redactie dat er een uitgebreid onderzoek gestart is naar de toedracht van de diefstal. Hierbij wordt gekeken naar mogelijke betrokkenen en omstandigheden rondom het incident. Getuigenverklaringen kunnen hierbij cruciaal zijn om een volledig beeld van de situatie te krijgen.

Oproep aan getuigen
De woordvoerder van de politie geeft aan dat samenwerking tussen politie en inwoners erg belangrijk is en vraagt iedereen die de dader gezien heeft of beelden heeft van de dader om deze te delen. Informatie kan doorgegeven worden via het telefoonnummer 0900-8844. Voor anonieme meldingen kan contact opgenomen worden met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.