[VIDEO] Kinderopvang Keiki Holo Holo opent nieuwe buitenspeeltuin

[VIDEO] Kinderopvang Keiki Holo Holo opent nieuwe buitenspeeltuin

Tweetalige kinderopvang is in Nootdorp nog niet erg gebruikelijk. Toch biedt Kinderopvang Keiki Holo Holo sinds januari tweetalige opvang aan, zowel in het Nederlands als Engels, voor peuters van twee tot vier jaar oud. Vanaf september biedt de opvang ook tweetalige opvang aan voor kinderen van nul tot twee jaar. Daarnaast heeft Keiki Holo Holo recent een nieuwe buitenspeelplaats geopend.

Voorsprong voor kinderen
Neshla Staal – Van Heyningen, een van de eigenaren van de kinderopvang, is erg enthousiast over de tweetalige opvang: “We merken dat Engels steeds belangrijker wordt in de samenleving. Wij willen kinderen een voorsprong geven voor later. Wat is er nou mooier dan een taal leren zonder dat je er bewust moeite voor hoeft te doen? Voor de kinderen gaat het eigenlijk vanzelf. Ze hoeven het alleen maar te horen en dan leren ze het.”

“Ze leren te vertrouwen op elkaar en op zichzelf. Ook ontwikkelen ze een stukje zelfstandigheid. Het is een prachtige manier om de kinderen voor te bereiden op het schoolleven,” vervolgt Staal.

Nieuwe buitenspeelplaats
De nieuwe buitenspeelplaats van Keiki Holo Holo is ook een bijzondere toevoeging. De speelplaats bevat veel gerecyclede materialen en ‘speelgoed met een open einde’, zoals Neshla Staal het beschrijft, waardoor de fantasie van kinderen de vrije loop kan nemen.

Een andere opvallende voorziening is de overdekte zandbak, waardoor kinderen ook bij slecht weer buiten kunnen spelen. De verhuurder van het pand was recent op bezoek bij de kinderopvang en was zeer onder de indruk van hoe de nieuwe buitenspeelplaats eruitziet.

Familiair gevoel
Feel Good Radio bezocht afgelopen week Keiki Holo Holo voor een reportage. Het team kreeg een familiair gevoel, alsof ze op bezoek waren bij opa en oma. Bekijk de video hieronder voor deze reportage.