[VIDEO] Hoeveel vertrouwen heeft Nootdorp in het Nederlands elftal?

[VIDEO] Hoeveel vertrouwen heeft Nootdorp in het Nederlands elftal?

Het Nederlands elftal won afgelopen weekend de eerste wedstrijd op het EK voetbal in Duitsland. Wout Weghorst zorgde met zijn doelpunt dat Nederland met 2-1 won van Polen. Door deze overwinning staat Nederland nu eerste in groep D. Maar wat vinden de mensen in Nootdorp van de prestatie van Oranje, en hebben zij een beetje vertrouwen in de mannen van bondscoach Ronald Koeman? Feel Good Radio vroeg bij Winkelcentrum Parade naar de meningen van de supporters.

“Ik merk dat de sfeer er al goed in zit”
David, bedrijfsleider bij Jumbo Nootdorp Ellen en Erwin Steendam, merkt dat het Europees Kampioenschap heel wat losmaakt bij de inwoners: “Nou ben ik niet echt een voetbalkenner maar ik merk dat de sfeer er al goed in zit. De oranjekoorts begint al te borrelen.”

Masker of niet?
De volgende wedstrijd van het Nederlands elftal is aankomende vrijdag. Om 21.00 uur wordt er in Leipzig afgetrapt tegen Frankrijk. Wellicht missen de Fransen hun sterspeler Kylian Mbappé. De aanvaller brak zijn neus in de gewonnen wedstrijd tegen Oostenrijk en moest geblesseerd het veld verlaten. Als de aanvoerder van de Fransen al op het veld tegen Oranje zal hij volgens Franse media moeten speler met een masker. “Ik krijg nu al kippenvel en dan moet die pot tegen Frankrijk nog gespeeld worden. Of Mbappé dan met of zonder masker speelt maakt voor ons toch geen verschil”, blikt David alvast vol vertrouwen vooruit.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe de inwoners van Nootdorp de kansen van Oranje voor zich zien.