[VIDEO] Personeel scholen en kindcentra van Octant krijgen kerstpakket in de zomer

[VIDEO] Personeel scholen en kindcentra van Octant krijgen kerstpakket in de zomer

Op donderdag 20 juni vond het Midzomerfair van de Octantscholen plaats. Tijdens deze zonnige dag werd het schoolplein omgetoverd tot een een markt waar werknemers van Octant hun eigen kerstcadeau konden uitkiezen bij lokale ondernemers. Feel Good Radio ging langs voor een reportage.

Van winter- naar zomerfair
Deze dag werd vroeger, haast vanzelfsprekend, in de winter georganiseerd. Vanwege de coronamaatregelen werd de fair verplaatst naar de zomer. Ook dit jaar koos de organisatie om de fair in de zomer te organiseren. Medewerkers konden één van de speciale pakketjes die door de andere ondernemers zijn gemaakt scoren.

Geld voor Sophia Kinderziekenhuis
Met deze dag werd ook geld opgehaald voor Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting zet zich in voor bijzondere en kwetsbare patiënten van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis: Namelijk de kinderen zelf. Bij de kraampjes kon je bijvoorbeeld een Sophia pop, superaap of knuffelboek aanschaffen.

Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie.