[VIDEO] Strijd om felbegeerde trofee bij Economen Zaalvoetbaltoernooi

[VIDEO] Strijd om felbegeerde trofee bij Economen Zaalvoetbaltoernooi

Vrijdag werd door SEO Economisch Onderzoek het Economen Zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi kunnen teams van economische instellingen uit het hele land het tegen elkaar opnemen. Feel Good Radio was er bij en maakte een reportage.

“Leuke dag is het belangrijkste”
“Het doel is om een leuke dag te hebben met elkaar”, aldus Justus. Hij is een van de deelnemers en maakt onderdeel uit van de organisatie. “We vinden het gewoon leuk om deze dag te organiseren, lekker tegen elkaar te voetballen en bij te praten.”

Trofee
De winnaar van dit toernooi ontvangt de felbegeerde trofee en mag zich het beste economen zaalvoetbalteam van het jaar noemen. Bovendien is het aan de winnaar om de daaropvolgende editie te organiseren.

Het toernooi
Het toernooi wordt gespeeld in twee poules van vijf teams. De twee beste teams uit elke poule gaan door naar de halve finale. De winnaars hiervan spelen in de finale om de wisselbeker.

Feel Good Radio was er bij en maakte de volgende reportage: