Weerbericht van 21 juni: Komende week vol zomer met 30 graden

Weerbericht van 21 juni: Komende week vol zomer met 30 graden

De eerste dag van de zomer krijgen we in onze regio te maken met buien, maar tegen de avond wordt het droger vanuit het zuiden. De temperatuur ligt vandaag in de Haagse regio rond de 18 graden. De wind komt uit een noordwestelijke richting.

Af en toe een bui
Vanavond en vannacht zullen er geleidelijk meer opklaringen komen en daalt de temperatuur naar 12 graden. Morgen wisselen wolkenvelden en zon elkaar af, en er kan nog wel een bui vallen. Volgens buienradar zijn deze na 18:00 voorbij.

Steeds meer zomerse temperaturen
Zondag krijgt de zon steeds meer de ruimte en blijft het overal droog. De temperatuur kan verder oplopen en in de middag wordt het rond de 23 graden. Vanaf maandag gaan de temperaturen echt omhoog en kan dinsdag wordt het echt zomers en komen we rond de 30 graden uit met veel zon.